Отборите на Франция и Канада завършиха при нулево равенство в приятелски

...
Отборите на Франция и Канада завършиха при нулево равенство в приятелски
Коментари Харесай

Отборите на Франция и Канада завършиха при нулево равенство

Отборите на Франция и Канада приключиха при нулево равенство в другарски мач, който се игра в Бордо.
За „ петлите “ това беше генерална подготовка преди началото на UEFA EURO 2024. Контролата бе последна и за Канада преди старта на Копа Америка.

Домакините бяха по-активни първоначално,

само че първата рискова контра на Канада сътвори обстановка двама нападатели против един бранител.
В 15-ата минута топката се отклони от тялото на канадски бранител и докосна ръката му, само че съдията Фабио Верисимо реши, че не е имало предумисъл и не уточни бялата точка.

Не след дълго Гризман се озова на комфортна позиция и шутира, само че Крепьо още веднъж внимаваше и мазета в корнер.

Отборите на Франция и Канада приключиха при нулево тъждество 10.06.24 12:13 Ирини Зикидис: След първичното вцепенение, траяло към 10 години, европейците взеха да идват на себе си 10.06.24 12:06 Звездата на TikTok, противник на Макрон: С какво е прочут топ претендентът на френската десница? 10.06.24 11:58 Григор Димитров резервира десетата си позиция в международната класация по тенис 10.06.24 11:51 Шокиращо изобретение: Човешки остатъци са открити в Кърджалийско 10.06.24 11:45

В 37-ата минута Дайо Упамекано стигна първи до топката при ъглов удар

и стреля, само че високо над напречната греда. В идващите минути отсъстваха положения пред двете порти и по този начин тимовете се разделиха при нулево тъждество на почивката.
Второто полувреме стартира с отлична опция за гостите.

В 47-ата минута Лиъм Милър направи добър пробив по левия фланг и стреля от границата на наказателното поле, а топката срещна напречната греда, само че не влезе във вратата.
В 78-ата минута Дейвид проби в наказателното на французите. Той потърси Осорио с изострен пас, само че Салиба съумя основно да се намеси и да избие топката, като по този начин предотврати гол.

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР